sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Saneeraus jatkuu, kauppapuoti syntyy

Pikku boxista on nyt hyvää vauhtia kehkeytymässä kauppapuoti jonka yläpuolella on asunto. Vielä on auki, keitä kauppiaat ja asukkaat tulevat olemaan, todennäköisesti jyrsijöiden sukua kuitenkin. Ehkä hiiriä...Poistin boxista pystysuuntaiset hirret ja vaihdoin ne lattiahirsiksi ikkunaseinälle. Sitten koko talo sai uuden maalikerroksen. Ensin liimasin lasin päälle kovapahvin, johon oli leikattu ikkuna-aukot. Laitoin maalin sekaan hieman seinäkittiä, joten pintaan tuli hieman eloa eli rosoa...
Itse tykkään tästä hieman vanhahtavasta värisävystä. Ajattelin että puoti olisi esimerkiksi peltohiirten sekatavarakauppa. Sinnehän saisi vaikka mitä hauskaa tarjolle!



Uusi maali pinnassa, ikkunapuitteet puuttuvat...

Sisäpuolella ikkunaseinää odottaa tapetointi, samoin kuin huonekerroksia.  Taidan jakaa  väliseinillä ainakin kaksi ylimmäistä  kerrosta siten, että niissä on pari huonetta kummassakin. Pieneksi menee...ja tässä projektissa ei ihan millejä mittailla vaikka tosi pientä onkin :) taiteellinen vapaus sallitaan!

Alakerran näyteikkunan teko on kesken, samoin oven sijoittelu. Ikkunan yläpuolelle tulee mainoskyltti.
Mietin myös, että olisiko ruudutus kiva kaikissa ikkunoissa. Kuinkahan sen toteuttaisi helpoiten...


4 kommenttia:

  1. joli début ! J'aime beaucoup la couleur de la façade, j'ai hate de suivre l'évolution de cette boutique.
    rosethé-Minima

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merci beaucoup Rosethé! Parfois est très difficile de choisir la couleur..ma moi aussi, j'aime cette couleur, vert... :)

      Poista
  2. La facciata è incantevole.
    Ciao Faby

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grazie Faby, spero che tutta la casa sará un progetto sotto le stelle favorevole :)

      Poista