tiistai 27. marraskuuta 2012

Pieni joulukukka-asetelma

Illan tavoitteena oli saada aikaiseksi jokin kiva jouluinen asetelma. Silmiini osui vanha hajuvesipullon korkki, juuri sopiva metallisen kukka-astian rungoksi!


Ensin ajattelin että myös nuppi olisi "jalkana", mutta se olikin liian pyöreä. -Ei pysyisi pystyssä.

Ei hätää, vasara tuli apuun. Poks vain ja nuppi irti.

sitten pohjan reikä peittoon palalla metallipahvia

hienosteluksi menee, mutta laitetaan helmet jaloiksi niin on sentään vähän korkeampi... ja jostain vanhasta koristelehvästä pala ikäänkuin kuusen latvaksi koristeeksi "ruukkuun". Tuunailin patinoimalla ruukun pintaa vähän kuluneemmaksi.

vaikein osuus:minimaalisten tulppaanien teko. Miksi sormet tuntuivat niin kömpelöiltä??
Tämä ei sitten todellakaan  noudattanut mitään valmiita ohjeita vaan oli aivan  oma kehitelmä, parempiakin on varmasti olemassa ja lopputulos hienompi...mutta pitipä nyt kokeilla näin. Langalla kukkaset ja lehdet kiinni, heteet myös myöhemmin kukan sisään. Materiaali oli vanhoista kukkamanseteista.


no niin, nyt on Mariella tulppaaniasetelma joulua odottamassa! Toivottavasti kestää  jouluun asti :) Tervetuloa kaikki uudet ja "vanhat" lukijani! On mukava myös lukea kommenttejanne, nehän ovat tämän harrastuksen suola :)

3 kommenttia:

 1. Kaunis ja jouluinen tulppaaniasetelma!
  Taitavasti tehty :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kikka! Täytyy sanoa että hiki nousi pintaan tulppaaneja tehdessä :) olen nähnyt niin ihania kukkia moneissa blogeissa niin ei näistä ihan huippuja tullut mutta oppia ikä kaikki:)

  VastaaPoista
 3. transformation d'un bouchon réussie ... C'est joli !
  rosethé-Minima

  VastaaPoista