sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Suuri snadi - miniature fair at Vantaa

Tervetuloa uudet ja vanhat lukijani!
Tänään kävin Vantaalla Suuri snadi- tapahtumassa. Suuri sali täynnä miniatyyreja ja erilaisia pienoisrautateitä, todella hienosti  toteutettuja. Junat sukelsivat alppitunneleihin tai kiitivät sillan yli suomalaisessa maisemassa. Kerrassaan ihastuttavia!

Kaupan oli myös uusia ja vanhoja leluja, sekä materiaaleja kaikenlaisiin minitöihin. Itse jumituin aivan aluksi pitkäksi aikaa hypistelemään pitsirouva Maijan ihania vintagepitsejä! Sinne myös kilahtivat ensimmäiset (ja suurimmat) investoinnit...
...
Welcome dear readers, new and old ones!
Today I visited the Miniature Fair in Vantaa, near Helsinki. There were many fine miniature railways  and lots of toys, miniature models, Barbies and other precious things for minilovers :)


Vantaan Energia-Areena
aivan kuin anoppini talo Iittalassa, jopa saman värinen... the house is just like the one of my mother in law...


 

 

 
minun suosikkini "katettu pöytä" kilpailussa/ the room of a violin maker


 
 Esillä oli myös 20 muuta pienoishuonetta ja kauppatilaa, joista parhaimpia (mielestäni) seuraavissa kuvissa..


aivan ihana tämä Aino Joensuun sauna <3
...
a Finnish miniature sauna by Aino Joensuu

kuin myös saman tekijän kauppa! A shop by A.J. as well

..ja tässä päivän ostosaalis!! Pitsejä, ihania ohuita silkkejä ja puuvillakankaita...nappeja ja nauhoja. Ostin Maria Malmströmiltä myös ihastuttavan pikkutytön. Mukaan tarttui myös pari kaunista kukka-asetelmaa ja kaksi vanhaa kehystä.


5 kommenttia:

 1. Kiitos kuvistasi! Hienoja ostoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) kiva tapahtuma oli, ensimmäiset miniatyyrimessut joilla olen käynyt tämän harrastuksen aloitettuani. Nuo junaradat miljöineen oli myös tosi hienoja mutten niistä viitsinyt kuvia laittaa...ovat vähän eri "kastia" kuitenkin : D. Niin, mulla on tällä hetkellä pitsi/kangas mania---näköjään! Kiva hamstrata, kun löytää.

   Poista
 2. Nukkekotiboxien ohella ihastuin myös pienosirautateihin, olivat kaikki niin taidolla tehtyjä. Hienoja ostoksia sinullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, etenkin ne suomalaiset miljööt oli tosi ihania pikku taloineen! Mukava että miehilläkin on tuo oma minimaailmansa :) kaikki miehethän ei sisustamisesta ja satuilusta innostu yhtä paljon. Oma mieheni tosin oli pitkään teatterin lavastamossa töissä, joten hänelle lavastukset ja tilbehöörit on lähellä sydäntä ^^

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Ja ihania ostoksiakin löytyi! Multa jäi jotenkin kokonaan ihailematta minirautatiet...no seuraavalla kerralla! =)

  VastaaPoista