sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Minimuotia lisää...more mini fashion...

Tervehdys rakkaat  lukijani!
 Tammikuu on vauhdilla menossa loppua kohti ja kuukausi onkin ollut täynnä kaikkea mukavaa ja hieman ikävääkin mutta ompelemaan ehtii lopulta aina :) Muuta mineilyä en vielä ole harrastanut, korkeintaan pyyhkinyt pölyjä nukkekodin päältä. Yhden puulaatikon ostin jonka käyttöä vielä mietin, mitä siihen alkaisin kevään tullen rakentelemaan. Kauppaa, kampaamoa, kahvilaa...? Ehkä näissä ompeluhommissa toteutan nuoruuden haavettani opiskella vaatesuunnittelijaksi :) 

Hello my dear readers!

My latest collection of 1:12 mini clothes :)  There is also one I made for a man! -Other mini things I haven't really done in January, but sewing only....it's so fun!


















maanantai 6. tammikuuta 2014

Hyvää uutta minivuotta! Happy New Miniature Year!

Tervehdys kaikille lukijoille ja oikein hyvää uutta vuotta!

Minun vuoteni on alkanut - yllätys yllätys -  1:12 ompelutouhujen parissa. En näköjään pääse eroon ompelun viehätyksestä vaan melkein joka päivä on saatava ommella ainakin yksi tuotos...on se niin kivaa!! Nämä kaikki kuvan mekot menivät myyntiin. Tyylit ja aikakaudet vähän vaihtelevat...kaappini pursuilevat aika ajoin hankittuja kankaita niin että materiaalia kyllä löytyy :) tietenkin kriteereinä ovat tälle ompelulle tarpeeksi ohuet ja laskeutuvat kankaat. Kaikki eivät sovellu miniompeluun, joskus on luovuttava hankkeesta kun kangas on liian jäykkä tai paksu, vaikka olisi kuinka kaunista.

Taitaa ollakin niin, että tämä tekstiilitaiteilu vie nyt mukanaan ja nukketalon tai huoneiden sisustaminen on jäänyt vähemmälle. Aikansa kutakin...mutta toivon löytäväni myös jonkin kivan uuden talo- tai huoneprojektin koska tuo "vanha" pikkutaloni on jo valmis enkä oikein siihen jaksa nyt enempää paneutua...odotellaan siis uuden vuoden uusia tuulia, tässä ompeluvimman ohella! 
Uuden vuoden lupauksena yritän myös ehtiä vierailemaan teidän lukijoiden blogeissa useammin koska on niin mukava nähdä mitä muut tekevät omassa minimaailmassaan!
Ja kiitos kaikille ihanista kommenteistanne!

***
Welcome again dear readers, and a Happy New Year to you all!
Here is a sample of some 1:12 dresses I have made lately. It seems that  my biggest passion in miniworld today is sewing clothes to this charming young woman :)
 It is very relaxing and fun! 
These clothes I have sold already. 

As a New Years wish:  I hope I find more time to visit the blogs of 
my precious readers :)
Thank you for your encouraging comments <3