tiistai 29. lokakuuta 2013

Arvonta! Giveaway!

Tervetuloa lukijat :)
 
Nyt on sitten saatu aikaiseksi tämän blogin ihka ensimmäinen arvontapalkinto! Blogini täyttää piakkoin vuoden ja tätä juhlitaan arvonnalla. Onnellinen voittaja saa siis omakseen paketin johon tulee silkkinen 1:12 kokoinen aamutakki, nippu pyyhkeitä ja tietysti kylpytarvikkeita sisältävä, kankaalla päällystetty rasia. Kaikki olen itse valmistanut.
 
Arvonnan säännöt lienevät kaikille jo tutut, mutta tässä ne kaiken varalta: jos olet jo lukija, jätä blogiini kommentti 29.11. mennessä ja kerro että haluat olla arvonnassa mukana. Jos olet uusi lukija, liity seuraajakseni ja jätä kommentti. Näin helppoa! Arvonta suoritetaan 30.11.
Toivotan onnea jo tässä vaiheessa!
***
Dear readers, now it's time to celebrate the first full year of blogging by a small giveaway! The giveaway consists of a 1:12 size silken morning gown, a bunch of towels, and of course some bath accessories! All of these I have made myself.
 
The rules for participating: if you are already a follower, please leave a comment to join. If you are a new reader, please be a follower first.
 
 

 
 
ja tässä nukkeni vielä esittelee aamutakin miltä se näyttää päälle puettuna:
here my doll shows how the gown looks on her:

 
 ONNEA KAIKILLE! GOOD LUCK EVERYONE!

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hiirien sadonkorjuujuhla - Halloween of the mice

Tervetuloa kaikki lukijat, ja lämpimästi tervetuloa uudet seuraajani! Lokakuu lähestyy loppuaan ja ollaan siirrytty talviaikaan. Niinpä onkin ajankohtaista sadonkorjuujuhlan vietto. Pääsin seuraamaan vanhojen tuttujen eli Maleenan ja hiiriystävien sadonkorjuujuhlaa!
...
 
Welcome dear readers, both old and new!
Soon it's Halloween. I had a chance to follow how the mice were celebrating Halloween this evening...in the secret spot in my garden.
 
 
Maleena oli järjestänyt hienot lyhdyt valaisemaan puutarhaa. Oli aika viileää illan hämärtyessä, mutta onneksi puutarhanurkkaus oli suojaisa.
Tarjolla oli tietysti hedelmiä ja siemeniä, hiirten herkkua. Tilda-hiiri ihmetteli miten se kippo tyhjeni niin äkkiä, Maleenan laittama omenasiideri oli nähtävästi liian hyvää...


Kupit tyhjenivät...


Vilhelmiina ja Tilda katselivat kirkasta tähtitaivasta ja näkivät tähdenlennon! Mitähän lie toivoneet?!!

 

Vilhelmiina kertoi viimeiset kuulumiset naapurikylästä. Siinä se ilta hujahti rupatellen ja maistellen syksyn antimia!

Niin, ja pian blogini täyttää hurjat 1 vuotta! Sen kunniaksi ajattelin järjestää arpajaiset, joten olkaa kuulolla...ja vierailkaa blogissa :) piakkoin laitan tänne jonkin mukavan palkinnon jota voi sitten tavoitella...

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Suuri snadi - miniature fair at Vantaa

Tervetuloa uudet ja vanhat lukijani!
Tänään kävin Vantaalla Suuri snadi- tapahtumassa. Suuri sali täynnä miniatyyreja ja erilaisia pienoisrautateitä, todella hienosti  toteutettuja. Junat sukelsivat alppitunneleihin tai kiitivät sillan yli suomalaisessa maisemassa. Kerrassaan ihastuttavia!

Kaupan oli myös uusia ja vanhoja leluja, sekä materiaaleja kaikenlaisiin minitöihin. Itse jumituin aivan aluksi pitkäksi aikaa hypistelemään pitsirouva Maijan ihania vintagepitsejä! Sinne myös kilahtivat ensimmäiset (ja suurimmat) investoinnit...
...
Welcome dear readers, new and old ones!
Today I visited the Miniature Fair in Vantaa, near Helsinki. There were many fine miniature railways  and lots of toys, miniature models, Barbies and other precious things for minilovers :)


Vantaan Energia-Areena
aivan kuin anoppini talo Iittalassa, jopa saman värinen... the house is just like the one of my mother in law...


 

 

 
minun suosikkini "katettu pöytä" kilpailussa/ the room of a violin maker


 
 Esillä oli myös 20 muuta pienoishuonetta ja kauppatilaa, joista parhaimpia (mielestäni) seuraavissa kuvissa..


aivan ihana tämä Aino Joensuun sauna <3
...
a Finnish miniature sauna by Aino Joensuu

kuin myös saman tekijän kauppa! A shop by A.J. as well

..ja tässä päivän ostosaalis!! Pitsejä, ihania ohuita silkkejä ja puuvillakankaita...nappeja ja nauhoja. Ostin Maria Malmströmiltä myös ihastuttavan pikkutytön. Mukaan tarttui myös pari kaunista kukka-asetelmaa ja kaksi vanhaa kehystä.


torstai 10. lokakuuta 2013

Casa Maisan uusi asukas

Mukavaa lokakuun päivää kaikille, ja tervetuloa uudet lukijani!
 Casa Maisa on hiljaiselon jälkeen taas alkanut elää! Ja mitä kummaa, ullakkohuone näyttää siltä kuin sinne olisi muuttanut joku uusi asukas. Sisustus on hieman muuttunut, sänky pedattu uusilla vuodevaatteilla...nurkassa on Singerin ompelukone! Onko tänne siis muuttanut ompelutaitoinen asukki? Huoneen keskellä on iso matka-arkku ja hätäisesti esille otettu yöpaita...
Asukas on siis vastikään saapunut. Missä Marie?
 
 
 
.


 
 
..ja täällähän on myös koira, tutkimassa kasseja ja koria! Marien kissa ei ole näköjään moksiskaan..

keittiöön asteli näpsäkkä nuori nainen ja kertoi olevansa Marien sisarentytär Lavinia, joka on tullut asumaan Casa Maisaan. Marie joutui muuttamaan vanhan äitinsä luo ainakin toistaiseksi. Niinpä Lavinia laittelee asuntoa hieman oman makunsa mukaan ja toi mukanaan koiransa Bellan.

Lavinia lupasi kertoa lisää  syksyn suunnitelmistaan ja itsestään kunhan saa purettua tavaroitaan ja laiteltua muutenkin asuntoa vähän uuteen uskoon. Ehkäpä voisi järjestää vaikka tervetuliaiskutsut?!